KAJ NUDIMO MLADIM


Mladim, ki želijo že v času svojega izobraževanja spoznati realno delovno okolje in morebitne bodoče sodelavce, nudimo več možnosti sodelovanja:

  • pomoč pri izdelavi seminarskih, raziskovalnih in projektnih nalog,
  • opravljanje obvezne prakse,
  • pomoč pri izdelavi diplomskih in magistrskih nalog,
  • možnost opravljanja počitniškega dela.

V Sloveniji smo bili med prvimi podjetji, ki so podelila priznanje referenca. To priznanje mladim pomaga do večje prepoznavnosti na trgu dela. Je najvišje priznanje, ki ga lahko v podjetju dobi uspešen dijak ali študent za svoje prizadevanje in dosežke, s katerimi se v podjetju izkaže pri pisanju nalog, sodelovanju pri projektih ali pri delu.

Odločitev o tem, da nas kontaktirate in poskušate najti zase najprimernejšo obliko sodelovanja, je vaša.


KADROVSKE ŠTIPENDIJE


Če si v prihodnosti želite nekoliko tesneje sodelovati z nami, je ena od možnosti, kako postati talumovec, ta, da postanete naš kadrovski štipendist.

Vsako leto, predvidoma pred začetkom šolskih počitnic, razpišemo kadrovske štipendije za določene smeri izobraževanja (predvsem strojništva, metalurgije, elektrotehnike). Razpis je objavljen na naši spletni strani in v lokalnih časopisih.
Prijavite se tako, da pošljete pisno prošnjo na naslov mateja.hergula@talum.si.

Pot do zaključenega šolanja ali do diplome bo tako lažja, obenem pa boste že v času študija imeli priložnost spoznati delovno okolje in morebitne bodoče sodelavce.

Za nas pa je to priložnost spoznati vas, bodoče strokovnjake.