RAZPIS KADROVSKIH ŠTIPENDIJ 2018/2019

V skupini Talum se zavedamo, da je ključ do uspeha v znanju, ki je tudi ena izmed naših temeljnih vrednot. Da bomo tudi v prihodnje lahko sledili zadani strategiji in uresničevali svoje cilje, vabimo mlade iz naše regije, da se prijavijo na razpis za dodelitev kadrovskih štipendij.

Kot Talumovemu štipendistu ali štipendistki vam bo poleg finančne podpore omogočena tudi pomoč pri pripravi seminarskih, diplomskih in magistrskih nalog. Prav tako boste imeli priložnost spoznati vaše bodoče delovno okolje in sodelavce ter si v okviru študentskega dela pridobiti nove delovne izkušnje.

Na razpis kadrovskih štipendij se prijavite do 31. julija 2018 na e-naslov mateja.hergula@talum.si ali po navadni pošti na naslov:

TALUM d.d. Kidričevo
Kadrovska služba
Tovarniška cesta 10
2325 Kidričevo 

Prijava naj vsebuje:

  • motivacijsko pismo in življenjepis (CV),
  • potrdilo o vpisu,
  • dokazilo o opravljenih izpitih (razvidno število predpisanih in opravljenih izpitov). 

Kandidate, ki se boste prijavili na razpis, bomo o rezultatih izbora pisno obvestili najkasneje do 30. septembra 2018. Pridruži se nam in postani talumovec tudi ti! 

_______________________________________________________________________________________________________________________

 

KAJ NUDIMO MLADIM


Mladim, ki želijo že v času svojega izobraževanja spoznati realno delovno okolje in morebitne bodoče sodelavce, nudimo več možnosti sodelovanja:

  • pomoč pri izdelavi seminarskih, raziskovalnih in projektnih nalog,
  • opravljanje obvezne prakse,
  • pomoč pri izdelavi diplomskih in magistrskih nalog,
  • možnost opravljanja počitniškega dela.

V Sloveniji smo bili med prvimi podjetji, ki so podelila priznanje referenca. To priznanje mladim pomaga do večje prepoznavnosti na trgu dela. Je najvišje priznanje, ki ga lahko v podjetju dobi uspešen dijak ali študent za svoje prizadevanje in dosežke, s katerimi se v podjetju izkaže pri pisanju nalog, sodelovanju pri projektih ali pri delu.

Odločitev o tem, da nas kontaktirate in poskušate najti zase najprimernejšo obliko sodelovanja, je vaša.


KADROVSKE ŠTIPENDIJE


Če si v prihodnosti želite nekoliko tesneje sodelovati z nami, je ena od možnosti, kako postati talumovec, ta, da postanete naš kadrovski štipendist.

Vsako leto, predvidoma v avgustu, razpišemo kadrovske štipendije za določene smeri izobraževanja. Razpis je objavljen na naši spletni strani in v lokalnih časopisih.

Prijavite se tako, da pošljete pisno prošnjo na naslov

mateja.hergula@talum.si.

Pot do zaključenega šolanja ali do diplome bo tako lažja, obenem pa boste že v času študija imeli priložnost spoznati delovno okolje in morebitne bodoče sodelavce.

Za nas pa je to priložnost spoznati vas, bodoče strokovnjake.